Příběh skupiny The Rutles je legenda.

Živá legenda, jež bude žít, až jiné žijící legendy zemřou.



Tvorba - Zvukové ukázky

s Historie
s Seznamte se s Rutles
s Diskografie
s Tvorba
s Fotogalerie
s Rozhovory

s Jste mimo mísu?
s Home

Texty  |  Akordy  |  Zvukové ukázky

 Seznam skladeb

Another Day
Baby Let Me Be
Back In '64
Between Us
Blue Suede Schubert
Cheese and Onions
Don't Know Why
Doubleback Alley
Easy Listening
Eine Kleine Middle Klasse Musik
Get Up And Go
Good Times Roll
Goosestep Mama
Hey Mister!
Hold My Hand
I Love You
I Must Be In Love
It's Looking Good
Joe Public
Knicker Elastic King, The
Let's Be Natural
Living In Hope
Lonely Phobia
Love Life
Major Happy's Up And Coming Once A Good Time Band
Now She's Left You
Number One
Piggy In The Middle
Unfinished Words
We've Arrived! (And To Prove It We're Here)
With A Girl Like You